Betaling

Wij streven ernaar uw bestelling binnen 1 á 2 werkdagen te versturen.

Bij Augout.nl kunt u veilig betalen via één van de onderstaande mogelijkheden.

1. Bankoverschrijving Wanneer u uw aankopen per bankoverschrijving betaalt, houdt er dan rekening mee dat het enige dagen kan duren voordat uw overschrijving bij ons zichtbaar is. Dit is gemiddeld een tot drie werkdagen. Uw pakket wordt pas verzonden wanneer het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Na uw aankoop krijgt u een email met ons bankrekeningnummer en betalingsgegevens. Bestellingen die na vijf dagen nog niet betaald zijn, worden geannuleerd.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betalingswijze.

Ons bankrekeningnummer is: NL 07 RABO 0112775136 KvK: 24099128 BTW: NL800728890BO1

2. Betaling per iDeal Betaal veilig en snel via iDeal met uw eigen betaalpas. Volgt u bij het bestellen de instructies op de betaalpagina en stuur eventueel een kopie van het betaalbewijs naar uw e-mailadres. Voorkom eventuele problemen door te letten op de veiligheidswaarschuwing op de website van uw bank. Bij een beveiligde verbinding ziet u in het begin van de adresbalk een slotje o.i.d. staan.

iDeal is een gezamenlijk initiatief van Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank, ASN Bank, SNS Regio Bank en Frieslandbank. Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in de vertrouwde internet-betaalomgeving van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Om uw bestelling af te rekenen, klikt u op de afrekenpagina op het iDeal logo. Kies hierna uw bank en u ziet daar dan de betaling al klaar staan. U ondertekent deze zoals u dat gewend bent van het internetbankieren bij uw eigen bank. Een betaling met iDeal wordt direct afgeschreven. Wij ontvangen online een bevestiging, zodat een snelle levering mogelijk is. Omdat de betaling ter plekke geschiedt zal uw pakket diezelfde dag nog op de post gaan (mits alle bestelde producten op voorraad zijn en uw bestelling voor 16:00 uur binnen is).

Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betalingswijze.

3. Betalen per PayPal/CreditCard

Heeft u een PayPal-account, dan kunt u eenvoudig en snel betalen van uw PayPal-tegoed. Tevens is het mogelijk om met uw CreditCard via PayPal te betalen. Op de afrekenpagina wijst het zich vanzelf. Bij deze betaalwijze wordt uw pakket op de post gedaan nadat het bedrag bij ons op de bank bijgeschreven is. Dit duurt gemiddeld een á twee werkdagen en er zijn geen extra kosten aan verbonden. Wij adviseren u echter te betalen via de overige betaalwijzen.

Ons bankrekeningnummer is: NL 07 RABO 0112775136 KvK: 24099128 BTW: NL800728890BO1