Disney Traditions

Om direct naar de producten te gaan, kunt u naar beneden scrollen en een categorie uitzoeken.

Disney Traditions

Disney Traditions is een prachtige beeldencollectie van karakteristieke Disney-iconen, zoals Donald Duck, Mickey Mouse en Elsa (van Frozen). De collectie betovert jong en oud, want wie kent er niet de verhalen van Pinokkio, Assepoester of Doornroosje? Echter, niet alleen de oudere personages zijn gevangen in het geharde kunsthars, ook jongere personages spelen een rol in de collectie. We noemden eerder al Elsa uit Frozen, maar wat te denken van de kooklustige Tiana uit de film De Prinses en de Kikker, of de de enthousiaste Rapunzel wiens haar gloeide als ze zong?

Nieuwe personages

De komende jaren komen steeds meer Disney films uit die iconische verhalen van vroeger opnieuw vertellen. Een voorbeeld hiervan is de film Maleficent, die het vernieuwde verhaal vertelt van Doornroosje. Ook de nog niet gelanceerde versies van verschillende personages zullen worden opgenomen in de collectie zodra de films uitgekomen zijn. Het zal hier gaan om bijvoorbeeld Mulan, De Kleine Zeemeermin en Belle van Belle en het Beest.

Jim Shore

De collectie is ontworpen en gemaakt door de Amerikaanse kunstenaar Jim Shore. Als geen ander heeft hij de uitstraling van Disney weten te vangen in deze prachtige figuren. De beelden zijn gemaakt van gehard kunsthars, maar het lijkt alsof ze volledig uit hout gesneden zijn. Nadat ze gevormd zijn, worden ze voorzien van prachtige heldere, warme kleuren die het beeldje echt tot leven brengen.

Personages voor iedereen

De Disney Traditions collectie is een omage aan de heerlijke karakters die we zo goed kennen uit alle Disney films van vroeger en nu. Personages van sprookjesprinsessen, prinsen op witte paarden en magische feeën. Maar ook van andere iconen, zoals Mickey en Minny Mouse, Dagobert Duck en Bambi. Disney Traditions, voor elke verhalenliefhebber!