Durance

Aan de voet van het kasteel van Grignan, Zuid-Frankrijk, ontwikkelt het familiebedrijf Durance sinds 1986 essentiële lavendelolie. Nu 30 jaar later worden in talloze landen, waaronder Nederland, de geraffineerde en luxueuze collecties interieurparfums, geurkaarsen, parfums voor het lichaam en natuurlijke cosmetica aangeboden.

Door zich te omringen met vakmensen met dezelfde waarden waaronder kaarsenmakers, meester-parfumeurs uit Grasse en verantwoorde en gepassioneerde telers, kiest Durance voor ambachtelijke methodes voor het maken van haar karakteristieke parfums. De biologische, eerlijke en natuurlijke streekingrediënten worden in harmonie met de seizoenen en volgens de regels van kwaliteit en goed vakmanschap geselecteerd, gecombineerd en verwerkt, en zijn de basis voor een uitzonderlijk palet van parfums die stuk voor stuk een wereld van herinneringen oproepen.

Geroemd door de handgemaakte geurkaarsen biedt Durance u vandaag de dag voor elke ruimte in huis een nieuwe interieurreis. Altijd met de unieke olfactieve handtekening: delicaat, geraffineerd en met een geheel eigen karakter!

Durance – Made in Provence!