Hutschenreuther

Hutschenreuther kerstklokje 2016

Scroll naar beneden om direct onze Hutschenreuther collectie te bekijken.

Hutschenreuther Kerstklokje 2018

Hutschenreuther is al meer dan 200 jaar hét adres voor met de hand beschilderd porselein. Ook het vernieuwde Hutschenreuther kerstklokje 2018 is weer voorzien van een prachtige, authentieke en handgeschilderde tekening op porselein van de hoogste kwaliteit. Het kerstklokje is van de hand van Ole Winther, de bekende Deense schilder en dichter. Winther werkt al sinds 1978 voor het bedrijf en ontwerpt traditiegetrouw de kerstcollectie voor dit bekende merk.

Ontstaan

De 20-jarige Carolus Hutschenreuther uit Duitsland was porseleinschilder van beroep, en in 1814 richtte hij de eerste particuliere porseleinfabriek op in Noordoost Beieren, in het plaatsje Hohenberg. In het begin schilderde hij o.a. bekers en mokken met prachtige ontwerpen. Sindsdien heeft zijn bedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevend merk met prachtig, handbeschilderd porselein in allerlei vormen en maten. Hierdoor is het uitermate geschikt om als origineel en speciaal cadeau te geven.

Limited Edition

Vandaag de dag staat Hutschenreuther vooral bekend om de ‘limited editions’, zoals de prachtige kerstcollectie die elk jaar weer vernieuwd word. Deze kerstcollectie kunt u bij Au Goût Exclusif ook elk jaar weer bewonderen. Daarnaast kunnen wij (zolang de voorraad strekt) u nog een aantal producten uit kerstcollecties van voorgaande jaren leveren, zodat u uw eigen Hutschenreuther collectie compleet kunt maken.

Toont alle 13 resultaten