Lampe Berger (Maison Berger)

Wat is Lampe Berger (merknaam Maison Berger) ?

Met de Lampe Berger van het merk Maison Berger haalt u een uniek product in huis dat de lucht zuivert en een heerlijke geur geeft. Weg vieze etensgeuren en weg muffe luchtjes. In tegenstelling tot de traditionele luchtverfrissers (die onaangename geurtjes onderdrukken) zuivert de Lampe Berger de lucht door de vieze geurtjes te vernietigen. Daardoor wordt de verspreiding van bacteriën voorkomen, terwijl tegelijkertijd een heerlijke geur vrij komt.

Om Lampe Berger te gebruiken heeft u 2 producten nodig: een decoratieve fles met lont (ook wel een brander genoemd) en een parfum met geur naar keuze. Met veel flessen met verschillende designs en tientallen beschikbare geuren is Lampe Berger voor iedereen geschikt.

Grote variatie aan branders

Romantisch of strak en elegant of stoer, door een grote variatie aan Lampe Berger branders in verschillende prijsklassen en stijlen is er voor ieder interieur een passend exemplaar. Zo is een brander niet alleen functioneel maar ook een sfeervolle toevoeging aan uw interieur, ook op de momenten dat u geen geur in huis wilt.

Welke geur wilt u?

U kunt uw brander vullen met de Lampe Berger geuren naar keuze, denk bijvoorbeeld aan de geur van sinaasappel en kaneel, de ruisende oceaan of de frisse geur van rozen. Wilt u wel de zuiverende functie, maar niet de bijkomende geur? Dan kunnen wij u een neutrale parfum leveren. Deze parfum zuivert alleen de lucht en geeft daarbij geen geur af. Ontdek iedere maand een nieuwe geur met de geur van de maand van Au Goût Exclusif.

Het ideale cadeau

De branders van Lampe Berger zijn verpakt in een luxe doos en zijn ideaal om cadeau te geven. In de doos zit een gebruiksaanwijzing, afsluitdop, sierdop, lont met brandsteentje en een trechter. Voor een extra speciaal cadeau kunt u ook kiezen voor één van de prachtige geschenksets.

Bekijk onze gehele Lampe Berger collectie en kies de geur en brander die bij u past.

Maison Berger naamsverandering

Dit van oorsprong Franse merk is bekend geworden onder de naam Lampe Berger, genoemd naar de geur zuiverende lampen. Echter, het merk heeft de afgelopen jaren een grote stap genomen in de ontwikkeling van andere geurverspreiders, zoals geurstokjes en kaarsen. De naam Lampe Berger dekte de lading niet genoeg en daarom is gekozen voor de naam Maison Berger, wat letterlijk ‘Huize Berger’ betekent.

Hoe werken de Lampe Berger (Maison Berger) branders

Voorbereiding: vul de brander met het parfum van uw keuze en laat de lont twintig minuten het parfum opzuigen. Deze stappen hoeft u alleen uit te voeren als u de brander vult met een nieuw parfum of wanneer u een nieuwe lont gebruikt.

  1. Steek na de voorbereiding het steentje aan dat aan de lont zit en wacht tot de vlam kleiner wordt.
  2. Blaas de vlam uit, nu begint de geur verspreiding en zuivering.
  3. Wanneer de ruimte naar wens geurt, bedekt u het steentje met de afsluitdop en sierdop.
  4. Uw huis is nu gezuiverd en ruikt heerlijk naar een zelf gekozen geur!

Bij uitsluitend gebruik van de Lampe Berger geuren en branders kunt u de brander 200 keer gebruiken.