Swarovski en kristal

Swarovski Categorie

Swarovski en kristal

Swarovski staat bekend om prachtige sieraden en figuren van kristal. Het Oostenrijkse bedrijf werd in 1895 opgericht door o.a. Daniël Swarovski, de zoon van een glasbewerker. In de volksmond staat het woordje ‘Swarovski’ gelijk aan ‘kristal’. Meestal worden daar de figuren mee bedoeld, zoals de klassieke zwaan. Maar ook voor sieraden met prachtige kristallen kunt u bij dit merk terecht.

Jaarstuk

Het jaarstuk is een speciale editie van een dier in kristal, en het is elk jaar weer een aandachtstrekker. In 2016 was het jaarstuk de Swarovski Leeuw 2016. Dit jaarstuk kan alleen aangeschaft worden als u lid bent van de SCS club, u kunt bij ons uw lidmaatschap aanvragen. Ook kunt u de leeuwenfamilie compleet maken met de Swarovski Leeuwin 2016 en het Swarovski Welp 2016.

Sieraden

De Swarovski sieraden zijn gemaakt van de fijnste en kostbaarste kristalsoorten, aangevuld met andere materialen, zoals leer, goud en zilver. De sieraden zijn echte pronkwerkjes en worden over de hele wereld gewaardeerd om de sublieme kwaliteit. Bij Augout.nl koopt u o.a. een Swarovski armband, Swarovski collier, Swarovski oorbellen, Swarovski horloge en een Swarovski sieradenset.