Klantenservice

Welkom op de website van AuGout Exclusif, voor al uw cadeau artikelen!

Al sinds 1960 bestaat Au Goût Exclusif en zijn wij tal van klanten tot dienst geweest. Wij zijn een bekend fenomeen in Rotterdam en de wijde omstreken.

Au Goût Exclusif verkoopt bijvoorbeeld merken als Lampe Berger, Scentchips, Swarovski en  servies van Little Diva. En verder kunt u er terecht voor onder andere baby cadeau’s, trouw cadeau’s en spreuk cadeau’s. Cadeauartikelen in de vorm van bijvoorbeeld fotolijstjes zijn er ook te verkrijgen. Kleinere cadeautjes zijn al vanaf € 3 te koop.

Veel van de artikelen zijn zowel aan de buitenzijde als in de winkel in schitterende verlichte etalages te bewonderen. Vooral de Swarovski-winkel met het fonkelende kristal en de prachtige byoux geven het geheel een exclusieve uitstraling. Wat je ook zoekt, bij Au Goût Exclusif is alles op voorraad

Om al het moois in de winkel keer op keer weer aan te vullen, reizen wij  moeder en dochter heel Europa af. Wij struinen langs beurzen in bijvoorbeeld Utrecht, Milaan, Frankfurt en Birmingham; op zoek naar de mooiste en meest exclusieve artikelen voor onze klanten. Dit om de exclusiviteit te behouden en de prijs voor de klanten aantrekkelijk te houden.

Tijden veranderen en de markt verandert mee. Daarom zoeken wij altijd trendgevoelige producten die goed bij onze tijd aansluiten.

In 2010 bestonden wij ook 50 jaar. Een mijlpaal. RTV Rijnmond maakte over ons het volgende item:

Klik hiernaast voor het TV-item: 50  jaar

 

footer-image-2