Spaarsysteem

LET OP: UW PUNTEN WORDEN ALLEEN BIJGESCHREVEN ALS U TIJDENS HET BESTELLEN INGELOGD BENT OP UW PERSOONLIJKE ACCOUNT.
GA NAAR DE INLOGPAGINA OM U IN TE LOGGEN, OF OM UW ACCOUNT AAN TE MAKEN.
Spaar voor leuke kortingen op uw bestelling!

Bij Au Goût Exclusif is elke klant speciaal, maar onze vaste klanten willen we een extra service bieden. Daarom hebben we als extraatje voor deze terugkerende klanten een spaarsysteem geïntroduceerd.

Hoe werkt het?

Voor elke euro die u in onze webshop besteed, ontvangt u één punt. Omgerekend in euro’s, krijgt u bij inlevering van honderd punten een korting van €5,- op uw bestelling. Als u een account aangemaakt heeft, worden uw punten automatisch bijgeschreven op uw account.

Punten inwisselen

U kunt op het door u te kiezen moment, een willekeurig aantal punten inwisselen, met een maximum van 200 punten en maximaal 100 punten als u één product aanschaft. Het is mogelijk om de gespaarde punten te verdelen over meerdere bestellingen; op die manier hebt u meerdere kleinere kortingen in plaats van één grote korting. Dit is ook erg handig als u uw korting wilt gebruiken bij een product dat goedkoper is dan de waarde van de opgespaarde punten. U kunt uw korting toepassen op de afrekenpagina. Let op: u kunt geen punten sparen en inwisselen voor de Lampe Berger Geur van de Maand, omdat deze artikelen al zeer scherp geprijsd zijn op onze webshop.

Punten sparen  voor het reviewen van producten

Wij horen graag wat u van onze producten vind, daarom krijgt u 1 punt voor elke productbeoordeling die u schrijft. Door deze reviews weten wij welke producten u hoog (of laag) waardeert, zodat we beter in kunnen spelen op de vraag van onze klanten naar deze producten. Daarnaast kunnen potentiële klanten op basis van uw review ook beter beslissen of dat ene product wel of niet aan zullen schaffen. Zo hebt u niet alleen zelf wat aan het geven van een reviews (in de vorm van spaarpunten), maar helpt u ook anderen bij het maken van een beslissing (én helpt u ons om onze service nog meer te verbeteren).

Het team van Au Goût Exclusif wenst u een prettige spaarervaring toe!