Swarovski beeldjes bij Au Goût Exclusif

Swarovski-Rooster-5135943Swarovski is een heus juweel. Al sinds eind negentiende eeuw is dit Oostenrijkse topmerk een begrip in de wereld van kristal. Niet alleen in uw sieraden zijn Swarovski kristallen een echt pronkstuk, ook als beeldjes stelen de kristallen van Swarovski de show. De schittering van de prachtig geslepen kristallen maken met zonlicht een echt schouwspel binnen elke ruimte in uw huis. De beeldjes van Swarovski zijn dan ook een prachtige aanvulling op de sfeer van uw woonkamer. De speciale manier van slijpen en de meest bijzondere vormen van de beeldjes hebben Swarovski wereldberoemd gemaakt.

Jaarstukken van Swarovski

Swarovski brengt elk jaar speciale edities uit. Dit zijn de zogenaamde jaarstukken die doorgaans in de vorm van een dier worden uitgebracht. Elk Swarovski beeldje heeft een echt Swarovski logo in de vorm van een zwaan verwerkt. De speciale edities van Swarovski zijn absolute aandachtstrekkers. De jaarstukken kunt u alleen kopen wanneer u een lid bent van de SCS club. U kunt een lidmaatschap van de SCS club aanvragen bij Au Goût Exclusif. In januari vindt onze jaarlijkse open dag plaats. Tijdens deze open dag wordt het Swarovski jaarstuk van dat moment aan leden van de SCS club uitgereikt.

Swarovski bij Au Goût Exclusif

Bij ons op de site vindt u verschillende categorieën op het gebied van Swarovski kristal. Maak een keuze uit de volgende categorieën: asian symbols, contemporary, crystal nature, disney, lovlots en universal symbols. Ook overige producten van Swarovski kristal koopt u bij u Goût Exclusif waarbij u moet denken aan de prachtigste sieraden.

Swarovski beeldjes bij Au Goût Exclusif kopen

Maak een keuze uit ons ruime aanbod van beeldjes van het mooie Swarovski kristal. U kunt heel eenvoudig vanuit het comfort van uw eigen woning een bestelling in onze online cadeaushop plaatsen. Wij pakken uw bestelling zorgvuldig in een mooie verpakking in. Hierdoor is het uitpakken of het weggeven van uw bestelling niet alleen een feest, maar wij zorgen er ook voor dat uw bestelling onbeschadigd aankomt. Wilt u toch liever eerst de artikelen in het echt zien, dan bent u natuurlijk van harte welkom bij ons in de winkel.