Lampe Berger Bouquet

Veel mensen zijn al bekend met het de prachtige lampen van Maison Berger, maar hebt u al kennisgemaakt met Maison Berger Bouquet? We zijn er trots op dat we u kennis mogen laten maken met dit nieuwe concept, een waardevolle toevoeging aan elk interieur.

Waar de traditionele lampen maar kort branden en daarna een intense geur verspreiden, is de Bouquet-serie bedoeld om over een langere periode een heerlijke, milde geur af te geven. De geuren zijn dus zachter van ‘smaak’ dan bij de traditionele branders. Deze serie is ook uitermate geschikt voor kleinere ruimtes, zoals uw badkamer, toilet of slaapkamer.

De Parfum Berger Bouquet serie bestaat uit drie verschillende soorten geurafgevers. Als eerste de ‘Geparfumeerde roos’, dit is een setje dat bestaat uit een roos van keramiek, en een verstuiver met geur. U kunt de geur op de roos spuiten, en deze zal dan langzaam een heerlijke geur verspreiden. U kunt ervoor kiezen om een roos op een schaaltje te kopen, of een roos aan een hangertje. Het schaaltje kunt u bijvoorbeeld neerzetten op het wastafeltje in de toilet, of een douchemeubel. Het hangertje staat er mooi als u het bijvoorbeeld aan het handvat van een kastdeurtje hangt.

Als tweede in deze serie heeft Lampe Berger de geurstokjes gelanceerd. Dit is een setje van een glazen kubus met parfum met 8 geurstokjes. De stokjes zuigen de parfum op, zodat ze een heerlijke geur verspreiden. Dit setje komt overal tot zijn recht: van het badkamerkastje, tot het slaapkamer-raamkozijn aan toe. Tip van de expert: begin met vier geurstokjes. Deze geven voldoende geur af en u kunt langer met de stokjes toe.

Als laatste in deze serie heeft Lampe Berger het ‘Bouquet Roos’ gelanceerd: een roos van keramiek in een grijs gelakte pot. De roos is verbonden aan een lont, deze zuigt het parfum op en brengt het in contact met het keramiek, waardoor de geur verspreid wordt. Ook dit product komt tot zijn recht in kleinere ruimtes, waar het een echte blikvanger is.

Bekijk snel alle Berger Bouquet producen van Maison Berger en laat u verrassen!

Geef een reactie