Over ons

Over ons

Welkom op de website van Au Goût Exclusif, uw online cadeaushop!

In 2020 is het 60 jaar geleden dat onze winkel in het leven werd geroepen en sindsdien zijn wij al tal van klanten tot dienst geweest. In Rotterdam en wijde omstreken zijn wij een bekend fenomeen. Veel van de artikelen die wij aanbieden zijn zowel buiten als in de winkel te bewonderen in schitterende verlichte etalages. Vooral afdeling met Swarovski producten met hun fonkelende kristal en prachtige bijoux geven het geheel een exclusieve uitstraling.

Exclusieve producten

Tijden veranderen en de markt verandert mee. Daarom zoeken wij altijd trendgevoelige producten die goed bij onze tijd aansluiten. Om al het moois in de winkel keer op keer weer aan te vullen, reizen wij heel Europa af. We struinen langs beurzen in bijvoorbeeld Utrecht, Milaan, Frankfurt en Birmingham; op zoek naar de mooiste en meest exclusieve artikelen voor onze klanten. Zo kunnen we onze exclusiviteit behouden en blijft de prijs voor u als klant ook aantrekkelijk.

Onze webshop!

Toen wij in 1960 onze winkel begonnen, was internet nog een ver-van-mijn-bed-show. Maar zoals de markt door de jaren heen verandert, ging het internet ook een steeds grotere rol spelen. Dus sinds een aantal jaren heeft Au Goût Exclusif een eigen webshop! Een grote stap voor ons als kleine cadeauwinkel. Het grootste gedeelte van onze collectie is nu dus ook via het internet bij ons te bestellen. Tips en adviezen stellen wij zeer op prijs, deze kunt u sturen naar info@augout-online.nl.

Onze merken

Au Goût Exclusif verkoopt een aantal bekende merken als Maison Berger, Swarovski en Hutschenreuther. Verder kunt u bij ons terecht voor onder andere babycadeau's, huwelijkscadeau's en cadeau's met spreuken. Door de tijd heen hebben we een grote collectie cadeau-artikelen gekregen, in een variërend prijssegment.

Uitreiking Swarovski jaarstuk
Elk jaar begin januari wordt het Swarovski jaarstuk uitgereikt tijdens onze open dag. Deze dag komen Swarovski club-leden uit het hele land naar onze winkel in Rotterdam. Ook verloten we meerdere leuke prijzen en wordt ook het jaarstuk van Swarovski uitgereikt. Klik hier als u ook lid wilt worden van de Swarovski-club.

Dit is een greep uit onze collectie.

  • Baby- en kindercadeau's - Grote collectie aan leuke cadeau's voor baby's en kinderen.
  • Disney Traditions - De Disney-figuren.
  • Fotolijsten - Moderne fotolijsten en fotolijsten met swarovski-kristal en dergelijke.
  • Maison Berger - O.a. branders, starterspaketten en parfum's voor een heerlijke geur in huis.
  • Swarovski en kristal - Een grote collectie glazen en kristallen objecten, vazen, glasserviezen etc.

Ons adres is :
Au Gout Exclusif
Zuidplein-Hoog 840
3083 BR Rotterdam
IBAN: NL74 INGB 0006 9789 05
BIC: RABONL2U
KvK: 24099128
BTW: NL800728890B01

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen of een email sturen.